X
Santip Santip Bekijk Santip artikelen
Nivo Nivo Bekijk Nivo artikelen
Vakpublicaties Vakpublicaties Bekijk vakpublicaties
Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Niet alleen technisch advies
maar tevens een sparringpartner
en vertrouwenspersoon

Over Santax

SANTAX is een belastingadvieskantoor dat ook accountancy en overige diensten aanbiedt in de regio Groot Amsterdam (waaronder Naarden-Bussum, Zaanstreek en Waterland). Precies het tegenovergestelde van een accountantskantoor.

Cliënten zijn vaak fiscaal gedreven, willen dat hun zaken fiscaal op orde zijn en wensen ook proactief fiscaal benaderd te worden als dat voor hem/ haar van belang is. Hiervoor bent u bij SANTAX aan het juiste adres.

Maar een cliëntrelatie gaat verder dan puur technisch adviseren. Namelijk het zijn van sparringpartner en vertrouwenspersoon van de ondernemer. Er moet dus altijd een wederzijdse persoonlijke klik zijn, anders werkt het niet.
Ondernemerscoaching speelt daarbij ook een belangrijke rol: Hoe draait je bedrijf? Waar lig je 's nachts wakker van? Waar wil je over vijf jaar staan? Wat is er nodig om beter te presteren? Maar ook, wat wil je níet en hoe houd je je daaraan?

Kijkt u gerust verder op onze site en als uw nieuwsgierigheid is gewekt, bel of mail ons. Wij ontvangen u graag op onze prachtige locatie Zuideinde 8 te Volendam voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

drs. Sander Schilder FM RV
0299-363510
06-15831119