X
Santip Santip Bekijk Santip artikelen
Nivo Nivo Bekijk Nivo artikelen
Vakpublicaties Vakpublicaties Bekijk vakpublicaties
Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Niet alleen technisch advies
maar tevens een sparringpartner
en vertrouwenspersoon

Disclaimer

Deze website/nieuwsbrief bevat algemene informatie omtrent SANTAX te Volendam. De inhoud van de website/nieuwsbrief is niet bestemd om van toepassing te zijn op specifieke situaties.

De inhoud van de webpagina's kan derhalve niet worden beschouwd als een advies en dient derhalve niet als zodanig te worden aangewend. In het geval van enig (fiscaal) probleem dat bezoekers mochten hebben, wordt deze geadviseerd deskundig advies in te winnen.

Alhoewel SANTAX de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht bij het samenstellen van deze website/nieuwsbrief, aanvaardt zij geen verantwoordelijkheid voor enige schade die mocht ontstaan door het gebruik van informatie op deze website/nieuwsbrief, noch aanvaardt zij aansprakelijkheid voor enige fout, onvolledigheid of onnauwkeurigheid in de inhoud daarvan. Dit geldt zowel ten aanzien van de eigen content als ten aanzien van content die afkomstig is van derden.

Het bezoeken van de website is geheel op risico van de bezoeker. SANTAX aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van enig technisch gebrek, van welke aard dan ook.