X
Santip Santip Bekijk Santip artikelen
Nivo Nivo Bekijk Nivo artikelen
Vakpublicaties Vakpublicaties Bekijk vakpublicaties
Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Niet alleen technisch advies
maar tevens een sparringpartner
en vertrouwenspersoon

Ons team

Sander Schilder

Sander Schilder

Ik vind heel veel dingen leuk. Dat maakt dat ik - naast het zijn van fiscalist - de opleidingen Mediation, Valuation en Strategisch Coachen heb gevolgd. Het lijkt wellicht heel divers en weinig met elkaar van doen te hebben. Maar het tegendeel is waar. Het is allemaal zeer verweven met een zeer centraal punt. U, als mens!

Mijn motto is dan ook: "Zaken doen met een glimlach".

Het leuke van het kantoor Santax vind ik de laagdrempeligheid, de betrokkenheid en deskundigheid richting de klant. Dat staat voorop! En dat lukt ook met ons kleine en enthousiaste team van specialisten en fijne mensen.

U voelt zich als klant gelijk thuis. Daar doen we het voor!

Petra Brakeboer

Petra Brakeboer

Ik ben dol op cijfers en mensen en begeleidt ondernemers bij de verwerking van hun (online) financiële administratie, zodat zij in control blijven. Dit kan met alle (online) boekhoudpakketten, waaronder Twinfield, Exact en Reeleezee.

De administratie dient vervolgens als basis voor tussentijdse cijfers, prognoses en de financiële planning voor onderneming en ondernemer. En natuurlijk ook voor de jaarrekeningen, publicatiestukken en aangiften.

We hebben bij Santax met een relatief klein team een grote hoeveelheid kennis in huis en werken nauw samen. We houden elkaar op de hoogte van het wel en wee bij de klant, om deze zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van administratie en fiscaliteit maar ook op persoonlijk vlak, nu en in de toekomst. Dat spreekt mij het meeste aan, de klant staat echt centraal.

Wijnanda Hamstra

Wijnanda Hamstra

Een jurist en cijfers, dat schijnt geen standaard combinatie te zijn, maar ik vind het leuk dat dit juist in mijn werk bij Santax samenkomt. Voordat ik mijn rechtenstudie afrondde ben ik ook een aantal jaren assistent accountant geweest. Dat maakt dat ik klanten en collega's ondersteuning kan bieden bij zowel juridische vraagstukken als ook bij vragen met betrekking tot de administratie.

Bij Santax werken we met een klein, maar enthousiast team. We delen kennis met elkaar en met de klant. We hebben een luisterend oor en denken graag met de klant mee.

 

Vacature

Vacature

SANTAX is op zoek naar een gedreven Belastingadviseur met passie voor het fiscale vak.

Ben jij dit? Lees dan verder en solliciteer.

Vanzelfsprekend ben je een betrokken persoon en kan je je inleven in de klanten. Anders was je ook geen belastingadviseur geworden. Je ziet adviesmogelijkheden liggen voor de klant als hij jou om hulp vraagt. Binnen Santax mag je ongevraagd en proactief de klanten benaderen met leuke fiscale adviezen. Graag zelfs! Onze klanten zijn vooral MKB-ondernemers/Dga’s.

In deze functie ben je dus behoorlijk zelfstandig verantwoordelijk. Je draagt zorg voor de afhandeling van de belastingaangiftes en het geven van belastingadviezen. Uiteraard kijken we als collega ook altijd even mee, zodat je er niet helemaal alleen voor staat. Samenwerken is leuker, nietwaar? 

Jouw werkzaamheden zijn heel divers maar omvatten tenminste:

- Het beoordelen van jaarrekeningen op fiscale aspecten en adviesmogelijkheden;

- Zelfstandig overleg voeren met de Belastingdienst;

- Uitwerken van fiscale vraagstukken en besprekingen voeren met onze klanten;

- Het zijn van aanspreekpunt voor onze klanten voor fiscale vragen;

- Opstellen en controleren van belastingaangiften;

- Opstellen van bezwaarschriften en ondersteuning bieden bij procedures.

Maar jouw job is nog veel leuker als jij dat ook zelf wilt. Denk aan meewerken aan het opstellen van een bedrijfswaardering. Of “bijzit” bij een mediation c.q. bemiddeling. Of meewerkt aan het opstellen van een PowerPoint voor een nieuwe cursus van Sander te geven voor het SRA, KLUWER, SSR of het eigen opleidingenbureau SANTAX Opleidingen. Of meewerkt aan een wetenschappelijk artikel. Het kan allemaal bij SANTAX!

Susanne Runderkamp

Susanne Runderkamp

Ik zorg er als "chef de bureau" voor dat alle interne werkzaamheden op kantoor soepel verlopen. Van het bijhouden van de voorraden tot het digitaliseren van papieren (mediation)dossiers. Maar ook voor een leuke attentie als een klant gaat trouwen of een dochter/zoon heeft gekregen. Kortom, ik zorg dat alle radaren (op tijd) blijven draaien. Zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn en bewust even stilstaan bij de meest waardevolle momenten in het leven.

Wat ik leuk vind aan Santax is dat de werkzaamheden heel divers zijn en ik zowel voor mijn collega's als voor klanten werk.

Stan Schilder

Stan Schilder

Als studerende medewerker houd ik mij momenteel vooral bezig met de administratie en ondersteuning van mijn collega's bij diverse werkzaamheden. Daarnaast kan ik volledig opgaan in zaken binnen het familierecht, mede door al enige opgedane kennis tijdens mijn studie. Het zoeken van compromissen bij mediation vind ik fascinerend werk.

Wat ik zo leuk vind van Santax is dat er ook oog is voor de ontwikkeling van alle werknemers. Zo groeit Santax als bedrijf in de meest complete zin van het woord.