X
Santip Santip Bekijk Santip artikelen
Nivo Nivo Bekijk Nivo artikelen
Vakpublicaties Vakpublicaties Bekijk vakpublicaties
Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Niet alleen technisch advies
maar tevens een sparringpartner
en vertrouwenspersoon

Ons team

Sander Schilder

Sander Schilder

Ik vind heel veel dingen leuk. Dat maakt dat ik - naast het zijn van fiscalist - de opleidingen Mediation, Valuation en Strategisch Coachen heb gevolgd. Het lijkt wellicht heel divers en weinig met elkaar van doen te hebben. Maar het tegendeel is waar. Het is allemaal zeer verweven met een zeer centraal punt. U, als mens!

Mijn motto is dan ook: "Zaken doen met een glimlach".

Het leuke van het kantoor Santax vind ik de laagdrempeligheid, de betrokkenheid en deskundigheid richting de klant. Dat staat voorop! En dat lukt ook met ons kleine en enthousiaste team van specialisten en fijne mensen.

U voelt zich als klant gelijk thuis. Daar doen we het voor!

Petra Brakeboer

Petra Brakeboer

Ik ben dol op cijfers en mensen en begeleidt ondernemers bij de verwerking van hun (online) financiële administratie, zodat zij in control blijven. Dit kan met alle (online) boekhoudpakketten, waaronder Twinfield, Exact en Reeleezee.

De administratie dient vervolgens als basis voor tussentijdse cijfers, prognoses en de financiële planning voor onderneming en ondernemer. En natuurlijk ook voor de jaarrekeningen, publicatiestukken en aangiften.

We hebben bij Santax met een relatief klein team een grote hoeveelheid kennis in huis en werken nauw samen. We houden elkaar op de hoogte van het wel en wee bij de klant, om deze zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van administratie en fiscaliteit maar ook op persoonlijk vlak, nu en in de toekomst. Dat spreekt mij het meeste aan, de klant staat echt centraal.

Wijnanda Hamstra

Wijnanda Hamstra

Een jurist en cijfers, dat schijnt geen standaard combinatie te zijn, maar ik vind het leuk dat dit juist in mijn werk bij Santax samenkomt. Voordat ik mijn rechtenstudie afrondde ben ik ook een aantal jaren assistent accountant geweest. Dat maakt dat ik klanten en collega's ondersteuning kan bieden bij zowel juridische vraagstukken als ook bij vragen met betrekking tot de administratie.
Naast dat ik Sander ondersteun bij (forensische) mediations en deskundigenbenoemingen, ben ik zelf ook mediator.

Bij Santax werken we met een klein, maar enthousiast team. We delen kennis met elkaar en met de klant. We hebben een luisterend oor en denken graag met de klant mee.

 

Rosita Jonk-Barcelo

Rosita Jonk-Barcelo

Na, naast mijn studie Fiscaal Recht en Economie, jaren in de horeca te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een kantoor wat zich niet alleen maar met hetzelfde bezighield.

De diversiteit bij Santax is enorm.

Zo kan ik de week volmaken met het opstellen en controleren van belastingaangiftes, het ondersteunen en uitzoeken van de fiscale adviezen, maar ook het bijhouden van bijvoorbeeld de social media.  Dit maakt dat het werk iedere dag anders is en nooit gaat vervelen.

De betrokkenheid die wij als team, niet alleen naar elkaar, maar ook naar de klant hebben, maakt het werk anders. Het persoonlijke element zorgt ervoor dat we de klant  op een zo goed mogelijke manier, bijstaan in hun vraagstukken.

Susanne Runderkamp

Susanne Runderkamp

Ik zorg er als "chef de bureau" voor dat alle interne werkzaamheden op kantoor soepel verlopen. Van het bijhouden van de voorraden tot het digitaliseren van papieren (mediation)dossiers. Maar ook voor een leuke attentie als een klant gaat trouwen of een dochter/zoon heeft gekregen. Kortom, ik zorg dat alle radaren (op tijd) blijven draaien. Zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn en bewust even stilstaan bij de meest waardevolle momenten in het leven.

Wat ik leuk vind aan Santax is dat de werkzaamheden heel divers zijn en ik zowel voor mijn collega's als voor klanten werk.

Stan Schilder

Stan Schilder

Als studerende medewerker houd ik mij momenteel vooral bezig met de administratie en ondersteuning van mijn collega's bij diverse werkzaamheden. Daarnaast kan ik volledig opgaan in zaken binnen het familierecht, mede door al enige opgedane kennis tijdens mijn studie. Het zoeken van compromissen bij mediation vind ik fascinerend werk.

Wat ik zo leuk vind van Santax is dat er ook oog is voor de ontwikkeling van alle werknemers. Zo groeit Santax als bedrijf in de meest complete zin van het woord.